Teammanager Thuiszorg Alphabet Nederland 23-09-2023

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Teammanager Thuiszorg Alphabet Nederland 23-09-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Solliciteren voor "Ervaren Teammanager Thuiszorg"

Ervaren Teammanager Thuiszorg

Ben jij de bevlogen en inspirerende Teammanager die in een dynamische omgeving het verschil maakt voor medewerker én organisatie? Coach jij onze teams richting eigenaarschap? Dan is dit de baan voor jou!

Teammanager Thuiszorg Stadskanaal/Pekela
Als Teammanager motiveer je en stel je je team in staat om met plezier, vitaliteit en vakmanschap hun werk te doen. Jouw deur staat open voor iedereen. Door goed en open te luisteren, achterhaal jij moeiteloos wat er echt nodig is. Jij geeft het goede voorbeeld en vraagt ook wat het team van jou nodig heeft om persoonlijk en als team te kunnen groeien. Zorggroep Meander is momenteel in beweging. Het Verbeterprogramma Schouder aan Schouder is in volle gang en hierin speel jij vanuit jouw functie een belangrijke rol. Aspecten die centraal staan in dit verbeterprogramma zijn bijvoorbeeld: medewerker op 1 en van medisch model naar persoonsgerichte zorg. Om deze beweging mede te realiseren, zijn we op zoek naar een Teammanager met visie die het leuk vindt om deze beweging verder in gang te zetten. Jij begrijpt de dynamiek van de thuiszorg en stimuleert je team om mee te beslissen over keuzes die het team of het werk aangaan. Waar nodig geef je kaders en je loopt niet weg voor het nemen van besluiten. Wij zoeken een enthousiasmerende collega met overtuigingskracht. Jij zoekt naar de beste oplossing en dankzij jouw overtuigingskracht weet jij jouw team hier goed in mee te nemen. Jij bent een sociale en samenwerkingsgerichte professional die samen met de andere zes Teammanagers van de Thuiszorg/Woonservice meedenkt over de zorg van de toekomst. Ook buiten onze organisatie vind je je weg en doe jij je inspiratie op. Van nature ben je gericht op de ontwikkeling van medewerkers, innovatie en verbetering van de organisatie, waarbij goed werkgeverschap en eigenaarschap voorop staan. Maar je voelt je ook verantwoordelijk voor een goede bedrijfsvoering op organisatie- en medewerker niveau (denk aan begroting, planning, formatie, HRM, en verbinding met je netwerk).

Kortom: een prachtige functie voor de verbindende Teammanager die in de dynamische wereld van de thuiszorg samen met de teams werkt aan eigenaarschap en het verder op de kaart zetten van Thuiszorg Stadskanaal/Pekela!

Wat krijg je van ons?

 • Een passend bruto salaris van € 3.500,98 tot € 5.196,92 conform FWG 60 CAO VVT .
 • Een passend contract voor 32-36 uur per week.
 • De mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen en (deels) vanuit huis te werken. Want wij vinden een goede werk-privé balans belangrijk.
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij werken met Fiscfree. Waardoor je bijv. voordelig kunt fitnessen en fiscaal voordeel hebt bij de aanschaf van een mobiele telefoon, elektrische fiets etc.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een management opleiding op minimaal HBO niveau.
 • Je hebt aantoonbare ervaring als Leidinggevende en affiniteit met zorg.
 • Je bent in contact met je medewerkers, weet wat hen bezig houdt en wat ze nodig hebben om zich persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen.
 • Je hebt ervaring met verandertrajecten.
 • Je beschikt over de volgende competenties: bevlogen, verbindend, organisatiesensitief, samenwerkingsgericht, netwerker en besluitvaardig.

Het team
Je bent verantwoordelijk voor vijf thuiszorgteams (somatiek en pg) in Stadskanaal, Pekela en deels in Musselkanaal. In Stadskanaal verlenen we ook thuiszorg in het hospice. Binnen thuiszorg Stadskanaal/Pekela werken ongeveer 80 medewerkers. Jij bent met hen in verbinding en schuift regelmatig op de verschillende thuiszorgpunten aan voor de koffie. Jouw kantoor zit op het thuiszorgsteunpunt in het centrum van Stadskanaal en jouw deur staat altijd open. Maar mocht het een keer beter uitkomen, is vanuit huis werken natuurlijk ook mogelijk. Wij vinden de werk privé balans belangrijk. Ook ben je regelmatig te vinden op één van onze andere locaties, bijvoorbeeld tijdens het twee wekelijkse Teammanagersoverleg.


Geïnteresseerd?
Herken jij jezelf in onze ideale kandidaat? Dan gaan wij graag met je in gesprek! Solliciteer op de manier die bij JOU past, via een brief of videoboodschap.
Je kunt natuurlijk ook altijd bellen als je nog vragen hebt met Hemert, Manager Thuiszorg en Woonservice via telefoonnummer . Of met Klaske Hilverts, Recruiter via telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWijkverpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]3500 – 5196
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAutomotive
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://zorggroep-meander.career.emply.com/apply/ervaren-teammanager-thuiszorg/idl4u7/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.