Verzorgende IG Zorggroep Meander 08-08-2023

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Verzorgende IG Zorggroep Meander 08-08-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Verzorgende IG - Thuiszorg Stadskanaal

Publicatiedatum: 07-08-2023 Salaris: FWG 35 - max. € 3.025,81 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: MBO Niveau 3 Vacaturenummer: 9839 locatie: Stadskanaal Sluitingsdatum: 28-08-2023 Uren: 12-24

Vind jij het leuk om te werken in een gespecialiseerd thuiszorgteam? Werk je graag met de PG doelgroep of ligt jouw hart juist bij somatische cliënten? Dan is dit dé baan voor jou!

Verzorgende IG in de Thuiszorg-Stadskanaal
Als Verzorgende IG ben jij een onmisbare schakel in de verzorging aan onze cliënten waarbij leefplezier, kwaliteit van zorg en een veilige leefomgeving voorop staan. Met je professionele en warme persoonlijkheid ben je goed in staat cliënten te verzorgen en begeleiden in uiteenlopende situaties. Jij verleend zorg aan jong en oud en cliënten met problemen op cognitief gebied, kortom iedereen die zorg nodig heeft. Vanwege de steeds wisselende zorgvragen blijft de thuiszorg erg dynamisch werk. Door jou proactieve houding ben je in staat het beste uit jezelf en anderen te halen. Dit kan betekenen dat je een cliënt ondersteunt in het oppakken en vergroten van zelfzorg of dat je de verpleegkundige informeert over belangrijke ontwikkelingen bij de cliënt. Je biedt een luisterend oor en hebt aandacht voor de wensen van de cliënt. Jij maakt het verschil door aandacht te hebben voor jouw cliënt. Je ziet vaak mogelijkheden tot verbetering of vernieuwing, hierin kan en mag jij ook kritisch zijn. Zelfstandig beslissingen nemen, is voor jou geen probleem, maar je weet je collega's ook te vinden als er wel overleg nodig is. Wij hebben nu vacatures voor Verzorgende IG'ers in het algemeen en voor Verzorgende IG'ers met affiniteit PG. In overleg met jou wordt gekeken in welk team je komt te werken.

Kortom: een afwisselende baan met veel vrijheid en waar je zoveel mogelijk eigen invloed hebt op je werk.

Jouw werkplek
Thuiszorg Stadskanaal is werkzaam in verschillende wijken regio Stadskanaal tot aan Pekela. Samen met jouw collega's bouw je mee aan verandering en vernieuwing in de zorg. Het is een vrij nieuw team die erg in ontwikkeling in. Jouw inbreng wordt daarom erg op prijs gesteld. Binnen de teams hangt een sfeer waar ruimte is om te sparren en elkaar te stimuleren tot verrassende inzichten en bereidheid elkaar te helpen/wat te gunnen.

Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €2.199,49 tot €3.025,81 conform FWG 35 CAO VVT.
 • Een passend contract van 12 tot 24 uur per week .
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij werken met Fiscfree. Waardoor je bijvoorbeeld voordelig kunt fitnessen en fiscaal voordeel hebt bij de aanschaf van onder meer een mobiele telefoon of een elektrische fiets.

Wat heb je nodig?

 • Jij hebt een diploma Verzorgende IG (niveau 3).
 • Je bent in bezit van een rijbewijs.
 • Jij staat open voor de doelgroepen somatiek en/of PG (ervaring is geen vereiste).
 • Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken, waarbij het van belang is dat je ook in de weekenden beschikbaar bent (en op termijn ook in de nachten).
 • Je kunt snel schakelen, bent flexibel, kijkt vooruit en denkt innovatief.
 • Jij kunt helder en vriendelijk communiceren met cliënten, hun familie en collega's, je gaat het gesprek niet uit de weg.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.
Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met Jelly Bergsma, Teammanager via of met , telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]3025 – 3025
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)12 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/verzorgende-ig---thuiszorg-stadskanaal-9839

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.