Wijkverpleegkundige Zorggroep Meander 15-05-2024

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Wijkverpleegkundige Zorggroep Meander 15-05-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

(Ervaren) Wijkverpleegkundige - Thuiszorg Vlagtwedde, regio Vlagtwedde/Sellingen

Publicatiedatum: 14-05-2024 Salaris: FWG 50 - max. € 4.370,94 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: HBO Vacaturenummer: 11125 locatie: Vlagtwedde Sluitingsdatum: 04-06-2024 Uren: 24-32

Ben jij diegene die met enthousiasme en positiviteit een coachende spil in het zorgproces is en zich wil inzetten om de zorg voor onze cliënten naar een hoger niveau te tillen? Dan is dit dé baan voor jou!
Wijkverpleegkundige in de Thuiszorg Vlagtwedde
Als Wijkverpleegkundige kijk jij hoe we al onze cliënten passende zorg kunnen bieden binnen de aangegeven kaders. Met je professionele en vriendelijke persoonlijkheid ben je in staat het goede gesprek te voeren met de cliënt. De vraag en behoefte weet je te vertalen naar een zorgarrangement met oog voor welzijn. Samen met je collega's geef je vorm aan de beweging van 'zorgen naar' naar 'zorgen dat'. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inzetten van hulpmiddelen, zodat de cliënt regie kan houden over zijn of haar eigen dagen. Familie en vrienden kunnen hier vaak bij helpen, daarom houd je als Wijkverpleegkundige nauw contact met deze kring. In de rol van spil in het zorgproces ben je een echte netwerker: je weet contacten te leggen, staat open voor samenwerkingen en bent helder in de communicatie met andere professionals en verwijzers. Natuurlijk horen bij jouw functie als Wijkverpleegkundige ook de nodige zorginhoudelijke handelingen en administratieve taken en ben je verantwoordelijk voor het zorginhoudelijk coachen van je collega's en ben je bekend met veranderingsprocessen binnen de ouderenzorg.

Kortom: Een verantwoordelijke baan waarbij je bovenal werkt aan het leefplezier van onze cliënten.

Jouw werkplek
Thuiszorg Vlagtwedde is werkzaam in verschillende wijken regio Westerwolde zoals Onstwedde, Alteveer en Sellingen. Je komt te werken in een vakkundig team van collega's. Binnen de teams heerst een fijne en open sfeer heb je vragen, dan kun je deze altijd stellen aan één van je collega's. Onze ervaring is dat het samenbrengen van ervaring en een "frisse wind" een mooie dynamiek geeft die ons in staat stelt veel van elkaar te leren.


Wat krijg je van ons?

 • Een bruto salaris van €3.256,53 tot €4.370.94 conform FWG 50 CAO VVT.
 • Een passend contract ( 24 tot 32 uur per week ).
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een diploma HBO-V (niveau 5) en staat ingeschreven in het BIG- en kwaliteitsregister.
 • Je hebt werkervaring in de rol van wijkverpleegkundige (pre).
 • Je vindt het, net als wij, belangrijk dat de cliënt zo lang mogelijk regie houdt over eigen leven.
 • Je kent de sociale kaart, procedures en werkwijzen.
 • Je kunt helder en vriendelijk communiceren met cliënten, hun familie en je collega's.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en hebt een auto tot je beschikking.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.


Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.
Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met Wendy Roosien, Teammanager, via of met , Consulent Werving & Selectie via telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWijkverpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]4370 – 4370
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieVlagtwedde, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/ervaren-wijkverpleegkundige---thuiszorg-vlagtwedde-regio-vlagtweddesellingen-11125

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.