WMO consulent Maandag 16-02-2024

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. WMO consulent Maandag 16-02-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als WMO consulent ben je de spil in het web van zorg en ondersteuning in de omgeving van Stadskanaal. In deze rol heb je een divers takenpakket waarbij je je richt op de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO). Je staat in direct contact met inwoners die zorg of ondersteuning behoeven en zorgt ervoor dat zij de juiste begeleiding krijgen. Dit doe je niet alleen door passende voorzieningen te treffen, maar ook door preventief te werk te gaan. Signaleren, analyseren en adviseren zijn sleutelwoorden in jouw functiebeschrijving.

Functie eisen

  • Je hebt een hbo-diploma in een relevant vakgebied zoals maatschappelijk werk
  • Aantoonbare ervaring als WMO consulent is een pré
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je bent analytisch sterk en kunt goed zelfstandig werken
  • Je bent proactief en vindt het uitdagend om voor elke situatie de beste oplossing te zoeken

Over het bedrijf

De Gemeente Stadskanaal, gelegen in het oosten van Nederland, is een actieve opdrachtgever die zich inzet voor stadsontwikkeling en het welzijn van haar inwoners. Met een focus op een evenwichtige leefomgeving en duurzaamheid, creëert de gemeente een aantrekkelijke plek om te wonen en werken. Door burgerparticipatie en inclusieve benaderingen betrekt de gemeente actief de stem van de gemeenschap bij besluitvormingsprocessen. Daarnaast speelt zij een rol in het ondersteunen van kwetsbare groepen, het bevorderen van gelijke kansen en het stimuleren van culturele en recreatieve activiteiten. Samen met lokale partners draagt de Gemeente Stadskanaal bij aan een levendige gemeenschap waarin inwoners kunnen floreren.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de WMO consulent die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWmo Consulent
Indicatie salaris (min – max]3519 – 5041
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevenssimon.meijer@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108199837?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.