Beleidsadviseur Economie Gemeente Stadskanaal 16-07-2023

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Beleidsadviseur Economie Gemeente Stadskanaal 16-07-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Logo van Gemeente Stadskanaal

Voor het team beleid van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer (ROB) zijn wij op zoek naar een ervaren Beleidsadviseur Economie.

Beleidsadviseur Economie

32-36 uur

Het team Beleid Ruimtelijke Ontwikkeling houdt zich bezig met de beleidsontwikkeling van milieu en duurzaamheid, vrijetijdseconomie, economische zaken, stedenbouw en ruimtelijke ordening, wonen, wijkontwikkeling, plattelandsbeleid, verkeer en vervoer, leefbaarheid, en het gemeentelijk vastgoed.

Wat ga je doen

Als Beleidsadviseur Economie hou je je bezig met het adviseren over, ontwikkelen en uitvoeren van beleid in het ruimtelijk domein. Jouw taakgebied is in hoofdzaak Economie, maar je bent in staat een rol te spelen in beleid op een breed (ruimtelijk) terrein met maatschappelijke impact waarbij je met politiek bestuurlijke gevoeligheden te maken kunt krijgen. Je initieert, leidt en/of begeleidt (complexe) projecten. In diverse samenwerkingsverbanden vertegenwoordig je de gemeente. Tevens promoot je de gemeente en vervangt indien nodig de account bedrijven. Affiniteit met accountmanagement is dan ook een absolute pré. In deze functie sta je met één been in 'beleid' en met het andere been in de 'operatie'. Ook houd je op een goede manier contact met in- en externe stakeholders en weet je hen mee te nemen in het proces, waarbij je steeds helder bent over de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Geen dag is hetzelfde is deze dynamische functie. Denk bij werkzaamheden aan: een gesprek over kansrijke subsidies met een ondernemer, uitvoeren uitvoeringsagenda vrijetijdseconomie en een inhoudelijke bijdrage leveren aan een complex project.

Wat breng je mee

  • Je hebt tenminste een HBO werk- en denkniveau en relevante ervaring binnen het werkveld.
  • Je kunt feilloos adviseren, ook schriftelijk en kent de (gemeentelijke) overheid goed.
  • Je hebt ervaring met netwerken en neemt deel aan diverse interne en externe overlegsituaties. Je kunt hierbij het gemeentelijk belang daadkrachtig voor het voetlicht brengen.
  • Je hebt een scherp oog voor nieuwe (landelijke en regionale) ontwikkelingen, waarin je op een creatieve en flexibele manier kansen en mogelijkheden ziet en vertaalt naar de lokale situatie.
  • Door je blik naar buiten verbind je ontwikkelingen in de omgeving met beleid. Alles doe je met gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen.

Wat bieden wij

Een interessante functie waarin veel uitdaging zit. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het bruto maandsalaris minimaal € 3.396,- (aanloopschaal 10) en maximaal € 5.366,- (functieschaal 10A, salarisnorm 2 januari 2023) op basis van fulltime functievervulling.

De gemeente Stadskanaal kent een systeem van toekenning van uitloopperiodieken. Tevens kent de gemeente prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget en de mogelijkheid om gebruik te maken van de trainingen van GoodHabitz.

Het betreft een functie van 32 tot 36 uur (1,0 fte). We bieden je een arbeidscontract voor bepaalde tijd voor 1 jaar. Als het na een jaar van beide kanten goed bevalt, krijg je een arbeidscontract voor onbepaalde tijd.

Informatie

Als je vragen hebt over de functie kun je contact opnemen met , van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer, via . De interne en externe wervingsprocedure vindt gelijktijdig plaats. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeleidsadviseur
Indicatie salaris (min – max]3396 – 5366
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.stadskanaal.nl/vacaturesoverzicht/vacature/beleidsadviseur-economie-1-152

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Stadskanaal: