Procesondersteuner Gemeente Stadskanaal 07-11-2023

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Procesondersteuner Gemeente Stadskanaal 07-11-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

De gemeentelijke organisatie bestaat uit drie afdelingen: Dienstverlening, Maatschappelijke Zaken en Ruimtelijke Ontwikkeling & Beheer (ROB). De organisatie wordt gevormd door 250 betrokken medewerkers. Voor het team Beleid, dat onderdeel is van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling & Beheer, zijn wij op zoek naar een procesondersteuner. Het team beleid ROB bestaat uit circa 15 enthousiaste medewerkers.

Voor het team Beleid ROB zijn we op zoek naar een Procesondersteuner beleid (18 uren / 0,5 fte per week).

Procesondersteuner beleid

18 uur

Wat ga je doen?

Als procesondersteuner zorg je voor het optimaal ondersteunen van de medewerkers binnen het team beleid ROB:

  • Jouw werkzaamheden zijn gericht op de organisatorische en administratieve ondersteuning van de verschillende beleidsmedewerkers en beleidsadviseurs van het team beleid. Je kunt hierbij denken aan verslaglegging, inplannen van afspraken, administratieve verwerking en het uitzoeken/opzoeken van gegevens.
  • Je ondersteunt bij de (werk)processen in het team. Daar verstrek je informatie aan collega's, inwoners en organisaties en lever je een bijdrage aan de zelfsturing van het team (planning, vervanging/zaakwaarneming, knelpunten bespreken en gezamenlijk oplossen).

Met wie werk je samen?

Je werkt nauw samen met collega's binnen de gehele organisatie. In eerste instantie binnen het team beleid ROB en met de overige teams van de afdeling ROB.

Wat breng je mee?

Je hebt tenminste een MBO werk- en denkniveau en relevante ervaring binnen het werkveld. Je bent dienstverlenend en kunt goed zelfstandig werken. Je overziet processen en signaleert tijdig wanneer er stappen gezet moeten worden en/of wanneer een proces niet goed loopt.

Wat bieden wij?

Een interessante, afwisselende functie in een professionele organisatie. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het bruto maandsalaris minimaal € 2.295,- (aanloopschaal 6 ) en maximaal € 3.612,- (functieschaal 7, salarisnorm 2 januari 2023) op basis van fulltime functievervulling. We bieden je in eerste instantie een arbeidscontract voor één jaar. Deze kan bij goed functioneren worden omgezet in een arbeidscontract voor onbepaalde tijd. De gemeente Stadskanaal heeft een systeem van toekenning van uitloopperiodieken. Tevens kent de gemeente moderne arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuze budget en de mogelijkheid gebruik te maken van trainingen en cursussen van GoodHabitz. Het betreft een structurele functie voor 18 uren per week (0,5 fte)

Informatie

Als je vragen hebt over de functie, kun je contact opnemen met , van de afdeling ROB. Hij is bereikbaar via telefoon . De wervingsprocedure vindt eerst intern plaats.

Spreekt dit je aan? Stuur dan je motivatie en cv (in Word of PDF), onder vermelding van vacaturenummer125747.,, naar . Je kunt reageren tot en met 9 november 2023. De gesprekken worden gepland in week 46.

Procesondersteuner beleid

  • Organisatie: Gemeente Stadskanaal
  • Afdeling: Ruimtelijke Ontwikkeling & Beheer
  • Dienstverband: 18 uur

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeleidsondersteuner
Indicatie salaris (min – max]2295 – 3612
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)18 – 18
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.stadskanaal.nl/vacaturesoverzicht/vacature/procesondersteuner-beleid-159

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Stadskanaal: