HBO-V Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. HBO-V Maandag 16-05-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Over de functie

Voor een organisatie in Groningen zijn we momenteel op zoek naar (praktijk)verpleegkundigen. Deze organisatie is verantwoordelijk voor het leveren van huisartsenzorg op verschillende locaties van het AZC. Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het draaien van spreekuren op locatie en het verlenen van eerstelijnszorg aan asielzoekers. Je behandelt lage complexe zorg zelfstandig.

Je werkt als verpleegkundige in een team van zorgprofessionals, waaronder een doktersassistent, POH-GGZ en huisarts. Jullie team is gevestigd op één locatie. Via triage, uitgevoerd door een doktersassistent ter plaatse, worden patiënten naar de juiste zorgverlener doorverwezen. Als verpleegkundige heb je een grote mate van autonomie en onderhoud je nauw contact met een huisarts. Je behandelt verschillende aandoeningen, zoals diabetes mellitus type 2, astma, COPD en cardiovasculair risicomanagement.

Spreekt deze functie je aan en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Werk je graag van 09:00 tot 17:00 uur en wil je jouw affiniteit met diverse culturen in je werk terugzien? Aarzel dan niet en reageer snel.

Wat bieden wij jou:

  • Een salaris tussen €3506,30 en €4610,50 euro;
  • Werktijden van 09:00 tot 17:00 uur;
  • Mogelijkheid tot scholing;
  • Onbeperkte reiskostenvergoeding van 0,23 euro per kilometer.

Functie eisen

.

Over het bedrijf

Maandag® is een detacheringsbedrijf dat gespecialiseerd is in de publieke sector. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd waar jij gebruik van kunt maken. Als je jezelf herkent in deze vacature, reageer dan snel door op de sollicitatieknop te klikken! Als je op zoek bent naar een andere uitdaging, neem dan ook contact met ons op!

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de HBO-V die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHbo Verpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]3506 – 4610
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevensmichael.kunst@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieNieuw-Weerdinge, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108187889?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.