Helpende Zorggroep Meander 14-05-2024

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Helpende Zorggroep Meander 14-05-2024

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Logo Zorggroep Meander

Helpende (Plus) - Woonzorgcentrum Heggerank

Publicatiedatum: 08-05-2024 Salaris: FWG 30 - max. € 3.013,60 Arbeidsovereenkomst: - Opleidingsniveau: MBO Niveau 2 Vacaturenummer: 11112 locatie: Musselkanaal Sluitingsdatum: 29-05-2024 Uren: 2-24

Ben jij de frisse wind met een positieve en flexibele instelling die van nature in kansen en mogelijkheden denkt en die vooral gedreven is om de best mogelijke zorg aan onze bewoners te geven? Dan is dit de baan voor jou!
Helpende (Plus) - bij Woonzorgcentrum Heggerank

Binnen de Heggerank zijn wij op zoek naar Helpende en Helpende Plus medewerkers die ingezet willen worden op alle afdelingen, denk hierbij aan de PG en Somatiek afdelingen.

Als Helpende en Helpende Plus ga je langs bij bewoners met licht complexe zorgvragen. De kwaliteit, leefplezier en een veilige leefomgeving staan hierbij voorop. Alle bewoners waar je mee te maken krijgt zijn verschillend, waardoor het werken binnen de Heggerank iedere dag anders en vernieuwend is. Je biedt een luisterend oor of zorgt op een andere manier voor nog meer leefplezier bij onze bewoners. Je begeleidt, stimuleert, assisteert bij en voert werkzaamheden uit op het gebied van (ADL) zorg, wonen en welzijn. Naast ADL zorg bied je als Helpende Plus ook medische hulp zoals wondverzorging en hulp bij een katheter. In beide functies heb je de belangrijke taak om veranderingen van de bewoners op te merken en door te geven aan jou collega's, dit omdat wij steeds passende zorg willen blijven verlenen.

Kortom: een afwisselende en verantwoordelijke baan waarbij de zorg, het wonen en welzijn van onze bewoners voorop staat.

Jouw werkplek
De Heggerank heeft kleinschalige wooneenheden voor zowel somatiek als PG. Het gaat om kleinschalig wonen, want er verblijven maximaal 9 bewoners per wooneenheid. Structuur, duidelijkheid en houvast zijn belangrijk voor onze bewoners. Je werkt samen met een collegiaal en enthousiast team en het optimaliseren van woon- en leefplezier staat bij jullie voorop. Voor de bewoners worden veel activiteiten georganiseerd, zoals een tochtje op de duofiets, samen zingen, bingo en jeu de boules. Tevens is er ook een prachtige kapel.


Wat krijg je van ons?

 • Een brutosalaris van €2.339,72 tot €3.013,60 conform FWG 25 of FWG 30 CAO VVT *
 • Een passend contract voor 2 tot 24 uur per week .
 • Vakantiedagen (wij hanteren 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren bij een fulltime dienstverband), vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Toegang tot Good Habbitz, het portaal waarbij je de keuze hebt uit tal van trainingen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Én een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

*De functie schaal is afhankelijk van in welke functie je komt werken Helpende of Helpende Plus

Wat heb je nodig?

 • Jij bent in het bezit van een diploma Helpende niveau 2 Zorg en Welzijn i.c.m. het certificaat Helpende Plus/keuzedeel voorzien van K0905 en/of K1296.
 • Jij hebt kennis van HACCP-richtlijnen.
 • Jij hebt kennis van medicatie.
 • Je kunt goed zelfstandig maar ook in teamverband werken.
 • Je maakt graag een praatje, maar kunt ook goed luisteren.
 • Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken ook in de avonden en weekenden.
 • Correct gedrag naar onze bewoners toe vind je vanzelfsprekend.

Over Zorggroep Meander
Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg voor ouderen in Oost-Groningen. Liefdevolle zorg met aandacht voor leefplezier, daar gaan we voor. Cliënten waarderen dat: ze geven ons een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg.
Geïnteresseerd?
Solliciteer dan op een manier die bij jou past! Stuur je brief, CV of een leuke video.

Je kunt natuurlijk ook altijd bellen als je nog vragen hebt met één van de teammanagers Adri Hartman via en Jade van der Woude via of met , Consulent Werving & Selectie via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Plus
Indicatie salaris (min – max]3013 – 3013
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)2 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieMusselkanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zgmeander.nl/werken-bij/vacatures/helpende-plus---woonzorgcentrum-heggerank-11112

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.