Topleerkracht Scholengroep Perspectief 26-11-2023

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Topleerkracht Scholengroep Perspectief 26-11-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 


(groep 7, Schaal LC, 16-24 uur)

Aandacht, geborgenheid & betrokkenheid zijn kernwoorden op onze school. Op de CBS Anne de Vries willen we met elkaar, team, kinderen én ouders, de zorg dragen voor een positief en sociaal veilig klimaat op school, een mooie en stijgende ontwikkeling van de leerprestaties en de ontwikkeling van burgerschap.

Voor meer informatie over de school zie www.cbs-annedevries.nl of neem contact op met mw. , van CBS Anne de Vries, op telefoonnummer .

Het betreft een tijdelijk dienstverband t/m 31 juli 2024. Aansluitend bestaat de mogelijkheid dat je een vast dienstverband wordt aangeboden bij Scholengroep Perspectief.

Geef je graag les in de bovenbouw en ben jij de topleerkracht die wij zoeken? Reageer dan en stuur je motivatiebrief en CV naar . De vacature staat open tot en met maandag 04 december 2023 en is zowel intern als extern uitgezet.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitel2341
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.scholengroepperspectief.nl/over-ons/vacatures.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.