Projectleider SealteQ 04-07-2023

  1. Vacatures Stadskanaal
  2. Projectleider SealteQ 04-07-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Projectleider SealteQ Oost - SealteQ

  • Projectleider SealteQ Oost

Bij SealteQ werken de beste vakspecialisten. Wil jij ook werken aan de mooiste projecten, met leuke collega's, het beste materiaal en een goed salaris? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over SealteQ Oost B.V.

SealteQ Oost B.V. is de nieuwste aanwinst van SealteQ en onderdeel van de SealteQ Group. Wij lopen voorop met slimme en bewezen duurzame oplossingen om de levensduur van beton- en staalconstructies te verlengen en dragen daarbij zorg voor wat er echt toe doet: onze mensen, onze klanten en onze planeet. Dit doen we vanuit 7 vestigingen en met ca. 220 betrokken en gemotiveerde medewerkers.

Werkzaamheden

Als projectleider werk je nauw samen met het bedrijfsbureau, kwaliteitscoördinator en medewerkers in projecten. Deze projecten variëren sterk in grootte en richten zich op betonherstel en -bescherming. Hierbij kun je denken aan projecten in woningbouwcomplexen, parkeergarages, zware industrie en de weg- en waterbouwconstructies. Betonreparatie is een zeer breed vakgebied met een diversiteit aan markten, elk met zijn eigen uitdagingen en mogelijkheden. Je stuurt het projectteam aan en zorgt ervoor dat deze projecten in goede banen geleid worden. Hierbij houd je toezicht op het naleven van kwaliteits-, veiligheids- en milieuregels van de SealteQ Group.

Naast de projectmatige taken ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van de klantenportefeuille. Het werkgebied is enorm en met jouw passie en gedrevenheid is het geen probleem om het netwerk te vergroten. Je deelt graag je vakkennis op het gebied van betonherstel en -bescherming met jouw collega's en creëert betrokkenheid bij het werk. Het meewerken aan een verdergaande professionalisering en groei van de vestiging is voor jou een fantastische uitdaging die je graag aangrijpt. Je rapporteert aan de directeur.

Wie ben jij

  • HBO werk- en denkniveau; bij voorkeur in de richting bouw/civiel;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een gelijkwaardige functie;
  • Technische affiniteit;
  • Organisatorisch sterk, stressbestendig en procesmatig inzicht;
  • Communicatieve skills, initiatiefrijk en een echte teamspeler;
  • Commercieel ingesteld;
  • Flexibele instelling.

Wat bieden wij

Naast een marktconform salaris, prima secundaire voorwaarden (zoals een auto en telefoon van de zaak, pensioen met werkgeversbijdrage) en een informele werksfeer ben je bij SealteQ onderdeel van een stabiele en vernieuwende organisatie. Je werkt aan interessante en uitdagende projecten waarvoor je van begin tot eind verantwoordelijk bent. We zijn gek op afwisseling en innovatie. Dat doen we met een hecht team. Samen is een sleutelwoord: we helpen elkaar.

Naast de ambitie om als SealteQ Group te groeien, zijn er ook voor onze mensen volop interne doorgroeimogelijkheden. Heb jij ambitie om (op termijn) de functie van bedrijfsleider in te vullen, dan vragen we je zeker te reageren op deze vacature.

Uiteraard is er uitzicht op een vaste aanstelling. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Interesse? Wacht dan niet langer en stuur je CV en een korte motivatiebrief naar o.v.v. vacature projectleider SealteQ Oost B.V.. Voor meer informatie mag je contact opnemen met , , of .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Beton
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.sealteq.nl/vacature/projectleider-sealteq-oost/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Stadskanaal: