Verzorgende IG in de ouderenzorg Tempo-Team 20-09-2023

 1. Vacatures Stadskanaal
 2. Verzorgende IG in de ouderenzorg Tempo-Team 20-09-2023

Werken in Stadskanaal

 

Introductie vacature 

Voor onze flexpool zijn wij op zoek naar Verzorgenden IG.
Werken bij onze flexpool betekent voor jou veel regie over je eigen werkplezier. Samen kijken wij wat het beste bij jou past. En werken? Dat doe je op de dagen dat het jou goed uitkomt.
Ga je naar school, heb je een jong gezin of pas je gezellig op de kleinkinderen? Dat is allemaal te combineren met het werken in de flexpool.

Naast werkplezier en regie op je eigen rooster levert het werken in de flexpool jou ook veel op. Als flexer kom je op veel afdelingen te werken, met veel verschillende collega's. Natuurlijk stap jij hier enthousiast op af en vraagt waar jij kan helpen!
Doordat jij op veel verschillende afdelingen komt werk je op wisselende manieren, wat je lekker scherp houdt! Dit zorgt ook voor een frisse kijk op de zorg en op de manier van werken. Je leert veel, ook over jezelf en doet veel contacten op!

Wat bieden wij jou
 • Lekker salaris dat wekelijks wordt uitbetaald
 • Jaarcontract bij Tempo Team die we graag verlengen
 • Gezellige collega's en een fijne werksfeer
 • Uitdagende en afwisselende werkzaamheden
 • Stadskanaal, Veendam, Winschoten en omgeving
 • Ontwikkel jezelf door het volgen van trainingen
Wie ben jij

Als verzorgende stel jij het belang van je bewoners voorop. Jij weet een gezellige en ontspannen sfeer te creëren op de afdeling door je sociale en verzorgende karakter. Met collega's kan jij goed samenwerken, maar je bent ook zelfstandig, daadkrachtig en neemt initiatief.

 • Jij bent in het bezit van het diploma MBO Verzorgende-IG of gelijkwaardig, of;
 • Je volgt de opleiding voor Verpleegkunde en hebt het 3e jaar afgerond,
 • Vervoer is geen probleem voor jou, je kunt gemakkelijk op de verschillende locaties komen,
 • Onregelmatige diensten daar draai jij je hand niet voor om,
 • En natuurlijk heb jij affiniteit met de ouderenzorg.
Wat ga je doen

07:00 uur; iedereen is aanwezig op de zusterpost, je kijkt even rustig rond met wie je vandaag weer aan het werk mag. Leuk, je ziet een bekend gezicht waar je al eens eerder mee hebt gewerkt!
De nachtdienst doet de overdracht aan de dagdienst, je hoort dat mevrouw de Boer vannacht is gevallen, gelukkig gaat het goed, maar jullie moeten haar vandaag wel extra in de gaten houden.

Om 07:15 uur vertrekt de nachtdienst en verdelen jullie samen de werkzaamheden. Je start met het geven van de medicatie voor de ochtend en gaat vervolgens de bewoners helpen om zich klaar te maken voor de dag. Bij mevrouw de Boer neem je even wat extra tijd om haar te vragen wat er vanacht is gebeurt, en hoe het met haar gaat.
Tussendoor heb je samen met je collega's pauze, even genieten van je kopje koffie en lunch!
Na de pauze ga je weer fris en fruitig verder, bij een aantal bewoners ga je de wondverzorging doen en je staat mevrouw de Boer bij, als de arts toch even komt kijken of alles goed is met mevrouw.

Om 14:00 uur ga je rapporteren, je schrijft alle bijzonderheden op en vergeet ook niet om de bijzonderheden rondom mevrouw de Boer goed te noteren.
15:30 uur, je hebt net de overdracht gehad naar de late dienst en stapt naar buiten. Lekker de zon in, met een goed gevoel. Je hebt het maar mooi even weer gedaan, gezellige werkdag gehad en de bewoners goed verzorgd en met een lach gedag gezegd.

Waar ga je werken

Lekker aan de slag vandaag, maar waar ga je eigenlijk werken? Alle informatie over je dienst, waar je moet werken en op wat voor afdeling vind je gelukkig in je rooster!

Als verzorgende ga jij werken binnen de ouderenzorg in het verpleeg of verzorghuis. Hier zijn verschillende afdelingen waar de juiste zorg aan de bewoners wordt gegeven.

Zo is er de afdeling somatiek, hier ben je veel bezig met de lichamelijke verzorging en bijvoorbeeld wondverzorging. Op de afdeling PG zorg jij voor ouderen met een psychische stoornis welke verband houdt met ouderdom, zoals dementie.
Uiteraard zorg jij hier ook voor de ADL ondersteuning, maar daarnaast zorg je ook voor een fijne en veilige woonomgeving en begeleid je de bewoners gedurende dag.
Maar misschien sta je ook wel op de revalidatie, hier ben je vooral bezig met het verbeteren of in stand houden van vaardigheden en ben je gericht bezig voor de terugkeer naar huis.

Sollicitatie

Ben jij al enthousiast geworden? Reageer dan snel op de vacature, binnen twee werkdagen heb je van ons een reactie!
Wil jij wel graag werken als verzorgende, maar werk je liever in de thuiszorg of wil je graag je mogelijkheden bespreken? Ook dan horen wij graag van jou.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevenszorg.noordnederland@tempo-team.nl , 038-4583008 http://www.tempo-team.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieStadskanaal, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/SirDeLS20IV2eS4OJ0tI

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitstadskanaal.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Stadskanaal en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.